Søg

Zealand, Sjællands Erhvervsakademi

Forskellige inventarløsninger med en rød tråd

Vi har af flere omgange haft æren af både at rådgive og levere inventarløsninger til Zealand – Sjællands Erhvervsakademis afdelinger i Roskilde og Køge. I tæt samspil med akademiet, har vi fundet løsninger til deres uderum omkring campus, såsom åbne pladser, spiseområder og tagterrasser.

De imødekommende pladser er indrettet med vores cirkulære PLATO puffer i forskellige varianter. Under indgangspartierne er der møbleret med City-A bænke og plinte, der ligesom loftet er beklædt med egetræsstave i flot kontrast til bygningen. Samme serie er anvendt til flere spiseområder som bordbænksæt, beklædt med antracit EV plast. På tagterrasserne er tanken at skabe et afslappende loungemiljø og derfor er der bl.a. valgt vores brede SUNO liggestole med plads til to, siddekroge af Aarhusbænke med lave loungeborde og runde ståborde samt PLATO kummer og siddepuffer.

Fælles for alle møblerne er, at de er udvalgt og sammensat med både lavt vedligehold, stor kontrast og en rød tråd for øje. Møbelstellene er derfor enten sortlakeret eller galvaniseret stål med modspil fra beklædning i enten lyst egetræ eller antracit EV plast.

Kig nærmere på produkter fra casen

Vælg serie
Vælg område
Vælg kategori